0297 344 444

ADVIES AAN PROFES­SIONELE PARTIJEN​

Karin Eveleens volgde de post-HBO opleiding tot NVM Woning­markt­consultant. De opleiding is afgerond met een scriptie over het opti­mali­seren van een nieuw te bouwen woonwijk in Uithoorn, praktisch op de grens met Aalsmeer.

Een woningmarktconsultant begeleidt professionele partijen met het geven van advies bij woningvraagstukken. Dat gaat heel ver. Van het herbestemmen van gebouwen tot het adviseren bij de invulling van een nieuwbouwwijk in een leeg weiland. Welke oplossingen zijn er als er een goede aanvulling gewenst is op de bestaande bouw in een gemeente? Waar is vraag naar, wie is de koper? De woningmarktconsultant brengt alle risico’s en kansen van woningbouwinitiatieven in kaart om iets goeds neer te zetten voor de toekomst. Gemeenten vragen een woningmarktconsultant om advies bij bijvoorbeeld het opstellen van een Woonvisie. Ook kan deze consultant van betekenis zijn voor corporaties bij het professioneel waarderen van de marktwaarde van hun vastgoedportefeuille.

Twee keer per jaar brengen we de marktcijfers van ons werkgebied in kaart. Maar dat kunnen we doen voor heel Nederland. Daar hebben we alle data voor beschikbaar.

Vragen?

CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals: