0297 344 444

Karin Eveleens RT/RM

NVM makelaar-taxateur o.g. RM/RT – NVM woningmarkt­consultant

Mijn werk is mijn leven. Klinkt hoogdravend maar ik houd van mijn vak. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met gebouwen. Ik houd van architectuur, van monumenten, van de uitdaging op gebied van het energetisch verbeteren van woningen, van volkshuisvesting en het zo goed mogelijk benutten van kostbare ruimte. Ik studeer veel op die gebieden, alles gerelateerd aan de omgeving en de gebouwen waarin we willen wonen en werken. Maar ik lees ook graag een mooi boek, houd van reizen en varen op de Westeinder Plassen.

Michiel Renne ARMT

Na een fiscaal/economische opleiding heb ik verschillende banen gehad en heb ik een jaar in Australië gewoond en gewerkt. Sinds september 2019 werk ik bij Eveleens Makelaars. Eerst als commercieel medewerker maar inmiddels ben ik assistent-makelaar. De combinatie van het werk met de opleiding bevalt me goed en ik ben dan ook druk bezig om gecertificeerd makelaar te worden. Dat zal nu niet zo lang meer duren. Mijn sociale leven speelt zich af in Aalsmeer en omgeving. In mijn vrije tijd houd ik ervan naar sport te kijken en reis ik graag.

Jessica Schenkius

office-manager

Als office-manager weet ik precies wat er speelt op kantoor en stuur ik alles zo goed als mogelijk is aan. Een leuke en uitdagende functie! Hoewel ik niet elke dag op kantoor ben, ben ik er wel veel. En tegenwoordig is het ook makkelijk om op afstand te zien wat er op kantoor gebeurt. Omdat ik op loopafstand woon is mijn werk prima te combineren met mijn gezin. Ik houd veel van muziek, bezoek concerten en probeer ook af en toe tijd te maken voor een goed boek of creatief bezig zijn.

Maurice Boode

Na mijn HBO-studie Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam ben ik in het beheer van huurwoningen in Amsterdam terechtgekomen. Ik woonde daar ook en het was een prachtige leerschool. Sinds 1 januari 2023 is Aalsmeer mijn werkplek geworden. Opgegroeid in Rijsenhout en Aalsmeer voelt het als thuiskomen. Eind 2023 hebben we ons appartement in Amsterdam verlaten en zijn we teruggekomen naar Rijsenhout. Het makelaarsvak is elke dag anders en dat maakt het superleuk. Het is fijn om mensen professioneel te kunnen begeleiden bij het kopen, verkopen of huren dan wel verhuren van hun huis. Naast mijn werk ben ik graag met de boot op de Westeinder en heb ik de sport ‘padel’ ontdekt.

Martijn van Dam

videoproducties – social media

Als voormalig zeevarende heb ik Aalsmeer vroeg verlaten, maar ik kom er elke keer weer terug. Officieel wonend in Spanje heb ik daar, naast mijn werk als filmer, een olijfboomplantage opgezet. Mijn passie ligt bij het milieu en de leefomgeving. Ik wil er alles aan doen om mijn ‘footprint’ zo klein mogelijk te houden en draag dit ook graag uit. Daarom ben ik niet zo veel meer in Nederland maar verwerk de filmbeelden die ik digitaal van het kantoor krijg tot een promotiefilmpje van de huizen.

Eveleens Makelaars, opgericht door Karin Eveleens in 1992, is een bekende naam in de huizenmarkt in de regio Aalsmeer/Kudelstaart. Ons team van specialisten heeft een passie voor alles wat met wonen te maken heeft.

Wij bieden deskundige begeleiding bij beslissingen van onze opdrachtgevers bij de koop of verkoop van een huis of bedrijfspand. Ook adviseren wij als NVM Woningmarktconsultant overheden, beleggers en ontwikkelaars op het gebied van woningmarktvraagstukken en herontwikkeling.

Met veel plezier streven we elke dag weer naar de optimale begeleiding en volledige ‘ontzorging’ van onze klanten.

Neem contact met ons op

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals: