0297 344 444

TAXATIES BEDRIJFS­­VASTGOED

Het taxeren van bedrijfsvastgoed is een vak apart. Al onze taxaties voldoen aan alle geldende normen van de banken, maar sommige banken werken met vaste taxateurs. Check dus altijd even bij de bank of wij de taxatie voor je kunnen uitvoeren.
Karin Eveleens is onze taxateur en door regelmatige bijscholing is haar kennis altijd up-to-date. En dat is wat je nodig hebt voor bv. een aan- of verkoopbeslissing of de (her)financiering van een bedrijfspand.

Het starttarief voor een reguliere taxatie bedraagt € 1.250,- exclusief de wettelijk verschuldigde btw. Bij het aanvragen van een taxatie-opdracht beoordelen we de grootte van het te taxeren object, de complexiteit van de opdracht en stellen dan de definitieve kosten vast.
Meer weten over het taxeren van bedrijfsvastgoed? Kijk dan op de website van de NVM of het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs: NRVT

Ja, ik wil graag een offerte ontvangen voor de taxatie van mijn bedrijfspand

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op