0297 344 444

DUURZAAM

‘Als je het niet voor het milieu doet, doe het dan voor jezelf’. Jaren geleden was dit een slogan om de consument bewust te maken van de voordelen van het isoleren van hun huis.

Comfort
Met de stijgende energieprijzen en de duidelijke signalen van klimaatverandering wordt de vraag naar isolerende maatregelen steeds groter. Los van het feit dat het goed is om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen en daarmee de energiekosten te verlagen, scheelt het ook aanzienlijk in comfort in je huis.

Informeer jezelf
Er zijn talloze sites die veel informatie geven over het nut en noodzaak van verduurzaming. Maar wat is het beste voor jouw huis? Weet dat de basis van alles de isolatie van ‘de schil’ is. Dat betekent: Muur-, dak- en vloerisolatie. Pas daarna komen installaties als zonnepanelen, een warmtepomp en dat soort zaken.

Of bezoek eens een informatiecentrum waar je je kunt laten informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn om energie te besparen. Zoals bijvoorbeeld Woon Wijzer Winkel.

En als je af wilt van vervuilende isolatiematerialen maar helemaal over wilt op groen, dan is er een winkel zoals Groene Bouwmaterialen. Je krijgt extra subsidie als je kiest voor ‘biobased’ bouwmaterialen.

Wij hebben een overzicht gemaakt met handige sites. Regelmatig voegen we hier nieuwe sites aan toe, dus houd deze pagina’s zeker in de gaten.

Gratis check
Doe een gratis check van je eigen huis via woonwijzerwinkel.nl
Van de huizen die via ons kantoor te koop worden aangeboden vraag je eenvoudig, gratis en vrijblijvend, een energierapport aan via de woninginformatie op onze site.

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op