0297 344 444

Corona

Het covid19/corona-virus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven, dus ook op onze dienstverlening. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal en daarom hebben we een aantal maatregelen genomen om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

ALGEMEEN

We zullen ten alle tijden de richtlijnen van het RIVM volgen. Wij zullen daarom onder meer geen handen geven en gepaste afstand bewaren.

Onze klanten blijven we bijstaan met raad en daad, waarbij onze voorkeur uitgaat naar telefonisch overleg. Het is voor ons mogelijk om een conference call op te zetten, zodat meer mensen aan het gesprek kunnen deelnemen.

Ons kantoor heeft een minimale bezetting en wij werken zoveel mogelijk vanuit huis. Het kan zijn dat de wachttijd aan de telefoon wat langer is dan dat u van ons gewend bent, of en dat we minder snel reageren op mail of whatsapp-berichten. Als u onze voicemail inspreekt bellen we u zo snel mogelijk terug.

Overeenkomsten worden waar mogelijk op afstand digitaal ondertekend.

BEZICHTIGINGEN

We laten het aan onze verkopers over om te beslissen of zij op dit moment bezoekers in hun woning willen ontvangen. Indien verkopers tijdelijk geen bezichtigingen willen, dan respecteren wij dat natuurlijk. Mochten er gezinsleden ziek zijn, dan vragen wij u om dit aan ons door te geven. Wij adviseren dan om (tijdelijk) geen afspraken te laten plaatsvinden en we vragen u dan toestemming om dit ook met de kijkers te communiceren. Wij verzoeken verkopers om niet aanwezig te zijn tijdens bezichtigingen tenzij het niet anders kan.

Zolang wij er zelf toe in staat zijn (lees: niet verkouden of erger) zullen wij bezichtigingen gewoon laten doorgaan. We zullen aan de kijkers bij het maken van de afspraak vragen of zij ziekteverschijnselen ervaren. In dat laatste geval willen wij vragen om de afspraak NIET door te laten gaan. Constateren wij dat een kijker tijdens een bezichtiging duidelijk niet fit is, dan breken wij de afspraak voortijdig af. Wij vragen kijkers om met maximaal twee personen (plus hun eventuele aankoopmakelaar) te komen kijken en kinderen, vrienden, vaders en moeders, enz. niet mee te nemen. Desgewenst kunnen we verkopers vooraf vragen of zij willen toestaan dat er via WhatsApp/Facetime  een verbinding wordt gemaakt met het thuisfront (géén video-opname in verband met AVG). Natuurlijk mag u voorafgaand en na afloop van de bezichtiging uw handen wassen indien u dat wenst, dat doen wij uiteraard ook!

TAXATIES

Taxatieopdrachten kunnen wij vooralsnog gewoon aannemen. Wij vragen de eigenaar/bewoner om de deur voor ons te openen en ons alleen een opname van de woning te laten doen. Vervolgens zullen wij het rapport op kantoor verder uitwerken en eventueel telefonisch contact hebben bij verdere vragen of onduidelijkheden.

VERKOOPGESPREKKEN

Ook verkoopgesprekken kunnen gewoon worden ingepland, maar zullen iets anders dan gebruikelijk worden uitgevoerd. Wij vragen onze klanten om ons alleen uit te nodigen wanneer u geen ziekteverschijnselen ervaart. Wij komen een opname bij u thuis doen en zullen ons advies dan verder op kantoor uitwerken en aan u mailen. Daarna plannen we graag een vervolggesprek via de telefoon, een conference call of facetime.

NOTARIËLE OVERDRACHT / VOORINSPECTIE

Voor zover op dit moment bekend gaan geplande transporten bij de notaris gewoon door. Mocht dit veranderen, dan laten we dit natuurlijk meteen weten aan de betrokken partijen. Op verzoek van verschillende notariskantoren zullen we tijdelijk niet meegaan naar de overdracht, maar vanzelfsprekend checken we alle documenten vooraf. Bij de voorinspectie zijn we wél gewoon aanwezig en zullen we de nodige voorzorgsmaatregelen nemen.

Met deze maatregelen trachten we de juiste balans te vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van onze klanten en medewerkers en het continueren van onze dienstverlening. Het kan zijn dat vanuit het RIVM of onze brancheorganisatie NVM nadere regels en/of adviezen volgen, wij zullen u daar uiteraard van op de hoogte brengen. Vooralsnog gelden deze maatregelen tot en met 28 april 2020.

Hartelijk dank voor uw begrip, mochten er vragen of opmerkingen zijn over dit bericht, dan vernemen wij dat graag.

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op