0297 344 444

Expositie Quantum Pixels

Quantum Pixels

De expositie Quantum Pixels van Ineke van Dam-Menkhorst is in het laatste kwartaal van 2021 te zien in ons kantoor. Ineke toont in intense kleuren de verbeelding van haar fascinatie voor het ongrijpbare.

Zelf zegt ze hierover:
Juni 1957. Een tentoonstelling over kernenergie in Nederland. Met mijn vader ging ik als 13-jarige naar “Het Atoom” op Schiphol. Daar werd de tentoonstelling gehouden. Er was een vergroting van een atoom nagebouwd met z’n protonen, neutronen en cirkelend er omheen de elektronen. Totaal gefascineerd was ik. 

Na een lange coronaperiode is dit de eerste expositie die wij weer in huis hebben. Als de situatie het toelaat hebben we in 2022 ook weer verschillende kunstenaars die hun werk in ons kantoor willen tonen. Normaliter wisselen de kunstwerken elk kwartaal. De exposities zijn gratis toegankelijk. Sommige kunstenaars bieden hun werk te koop aan. Het werk van Ineke van Dam-Menkhorst is niet te koop.

Tijdens kantooruren bent u van harte welkom de schilderijen te komen bekijken. Natuurlijk kunt u ook buiten kantooruren langskomen, bel of mail dan even om een afspraak te maken.

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op