0297 344 444

ZOEKOPDRACHT WONEN

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het nieuwe aanbod? Dat kan! Via ons kantoor abonneert u zich op het aanbod van de NVM-makelaars. Nog voor dat de woning op funda.nl staat, heeft u al bericht in huis. Zo kunt u snel schakelen!

De eerste maand is een zoekopdracht gratis. U ontvangt, afhankelijk van uw zoekkriteria, regelmatig per e-mail een overzicht van het nieuwe woningaanbod van alle makelaars. Wij houden regelmatig contact met u. Als u na deze maand het abonnement wilt voortzetten, betaalt u € 250,- inclusief btw voor een periode van zes maanden (of deel ervan). U kunt het abonnement nog een keer voor zes maanden verlengen. De kosten worden in mindering gebracht op de aankoopcourtage die wij u in rekening brengen als u ons kantoor inschakelt bij de aankoop van uw nieuwe woning. U kunt het abonnement ook omzetten in gratis toezending van het aanbod van alleen Eveleens Makelaars. 

Ja, ik wil een zoekopdracht aanvragen

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op