0297 344 444

“Belangrijker wat wij voor jou kunnen betekenen, is jouw verhaal”

De medewerkers van Eveleens Makelaars willen graag wat meer vertellen over over hun kantoor, het werk dat zij doen en iets meer over de woningmarkt.

De eerste medewerker aan het woord is Michiel Renne, sinds 2019 werkzaam voor Eveleens. “Werken in de makelaardij is meer dan alleen maar huizen verkopen. Je bent ook met mensen bezig en dat maakt het altijd afwisselend. Soms met een lach, soms met een traan, geen dag is hetzelfde”, aldus Michiel.

“Ons kantoor is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, taxaties en verhuur van huizen. Er komt veel meer kijken bij de verkoop van een woning dan de meeste mensen zich realiseren. Daarom is het verstandig om een professional in de arm te nemen die je bij elke stap in het proces professioneel begeleidt. Dat begint bij een eerste kennismaking: het adviesgesprek. Gaat het om de verkoop van je huis, dan kom ik graag bij je langs. Deze eerste afspraak is een kennismaking en belangrijk om een goed advies te kunnen geven.

En maak je geen zorgen: je huis hoeft niet op en top opgeruimd te zijn! Ik kan hier goed doorheen kijken. Tijdens het gesprek leg ik uitgebreid uit wat we allemaal doen bij een verkoop. Wij staan voor een hoge kwaliteit in presentatie en dat is onder meer goed terug te zien in onze gedrukte brochure. Maar, belangrijker dan vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen is jouw verhaal. Daar nemen wij alle tijd voor.

Na mijn bezoek ga ik aan de slag met alle informatie uit ons gesprek en vergelijk ik je woning aan de hand van de uitgebreide database van de NVM met de actuele markt. Zo kom ik op een advies uit: een vraagprijs en geschatte opbrengst in de huidige markt. Je ontvangt van mij een uitgebreide toelichting en een courtagevoorstel. Klaar voor de volgende stap? Eén belletje of mailtje is genoeg. Vanaf dat moment gaat ons voltallige team voor je aan de slag!”

Nieuwsgierig naar onze dienstverlening, ons team of wil je een vrijblijvend adviesgesprek? Bel of app naar 0297-344444. Team Karin Eveleens staat voor je klaar!

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op