0297 344 444

Nieuwbouwplannen in Aalsmeer

Dit bericht is door de gemeente vrijgegeven. Het gaat om de nieuwbouwplannen in Aalsmeer, als uitbreiding van Nieuw-Oosteinde, de startnotitie van de z.g. Oosteindedriehoek.

Wilt u er iets van zeggen? Heeft u een mening? Tips? Adviezen? Reageer op de startnotitie! Vanaf 23 juni zijn de stukken in te zien maar u kunt zich nu al aanmelden voor de digitale presentatie ervan op maandag 28 juni. Natuurlijk zullen wij deze presentatie bijwonen en hiervan verslag doen.

Als NVM Woningmarktconsultant zijn wij steeds bezig te kijken waar we de leefbaarheid in ons werkgebied kunnen verbeteren en proberen wij hier, gevraagd en ongevraagd, advies voor te geven. Dat doen we in opdracht voor projectontwikkelaars, woningcorparaties maar ook voor Gemeenten bij de presentatie van nieuwbouwplannen. Het heeft immers nogal gevolgen voor de beleving van onze woonomgeving. Onze makelaars zijn dagelijks op straat en spreken de kopers en verkopers. Zo weten we binnen Eveleens Makelaars precies wat er speelt op de markt.

In de soms wanhopige zoektocht naar een woning worden er uiteindelijk vaak consessies gedaan aan de woonwensen. Dat is niet zoals we dat moeten willen. Na een jaar ‘corona’ ziet iedereen weer eens goed hoe belangrijk wonen is. Een eigen plek met voldoende ruimte om te wonen en te werken. Maar ook natuur, lucht en ruimte in de woonomgeving. Bouwen alleen omwille van het bouwen is niet goed. Het gaat juist om de omgeving, de plek die het wonen en werken daar de moeite waard maakt. Geen korte termijnbeslissingen omwille van het oplossen van een probleem, maar lange termijnvisies voor de best denkbare woonomgeving. Waarbij overigens tijdelijke oplossingen helemaal niet uitgesloten hoeven worden. Laat uw stem horen! Hoe eerder u dat doet, hoe groter de kans dat er nog naar geluisterd wordt bij de verdere planvorming.

Niet wachten op nieuwbouw? Er gebeurt ontzettend veel op de woningmarkt nu. Maar het gaat ook onvoorstelbaar snel. Maak een afspraak en laat ons u professioneel begeleiden bij de aankoop van een nieuw huis.

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op