0297 344 444

Inspiratiemagazine Duurzaam Wonen

Duurzaam wonen

De afgelopen maanden werd het hard duidelijk hoe de natuur reageerde op de verminderde activiteit van ons mensen. Wij zaten thuis te werken en de lucht was blauwer dan ooit, de rust zo ontzettend aangenaam en dieren die zich normaal verschuilen in het bos, kwamen gewoon tevoorschijn. Maar hebben we ervan geleerd?

Een beter milieu begint bij jezelf. Hoe dan?
We wonen met te veel mensen op deze wereld en putten haar uit. Dat is niet de bedoeling. Maar wat kunnen wij er aan doen? Alle kleine beetjes helpen, dus ook die van ons. Als individu. In uw eigen huis. Op uw eigen werkplek. Omdat het makkelijk is het om alle lampen in huis te vervangen door LED verlichting, om bij het kiezen van nieuwe apparatuur te gaan voor de meest energiezuinige versie, de kraan niet nodeloos te laten lopen tijdens het tandenpoetsen of de lampen uit te doen in ruimten waar je niet bent. ‘Een beter milieu begint bij jezelf’, was jaren geleden de slogan van de Postbus51-spotjes op de radio. En dat is precies waar het begint.

Inspiratie
De Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM, heeft een ‘inspiratiemagazine’ uitgebracht. U kunt ‘m via deze link lezen. Doe er uw voordeel mee.

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op