0297 344 444

Nieuwbouw in Aalsmeer: Stommeerhoff

Nieuwbouw Stommeerhoff fase 2 Aalsmeer

De tweede fase in het nieuwbouwproject Stommeerhoff wordt te koop aangeboden. Gelegen tussen de Stommeerkade en het Bielzenpad. Op korte afstand van het centrum van Aalsmeer maar ook van de winkels in de Ophelialaan. Met Amstelveen, Amsterdam en Schiphol om de hoek en, binnen de gemeentegrenzen, het fantastische natuur- en recreatiegebied De Westeinder Plassen is het goed wonen in Aalsmeer. Naast een groot aantal jachthavens biedt Aalsmeer alle denkbare winkels, horeca en sportfaciliteiten. 

Prijzen en procedure

De presentatie van de 31 eengezinswoningen en de inschrijving voor deze 2e fase in het project Stommeerhoff gaan volledig digitaal. Alle relevante informatie vindt u daarom onder ‘downloads’ op de site.

De prijzen variëren tussen € 449.000 en € 559.000 vrij op naam. U kunt zich nu inschrijven. Als u wordt ingeloot, krijgt u een uitnodiging van onze collega-makelaar in Hillegom voor een uitgebreid informatiegesprek. Hier is ook een showroom waar u kunt zien wat de keuze is voor bijvoorbeeld de badkamers en het tegelwerk. Na het informatiegesprek krijgt u even de tijd om na te denken en de tekeningen en overige informatie, die u dan ook op papier meekrijgt, te bestuderen. Is er iets niet duidelijk? U kunt natuurlijk altijd bij ons in Aalsmeer terecht voor een uitleg. Bel of kom langs. Maak in het tweede geval voor de zekerheid vooraf wel even een afspraak

Rol Eveleens Makelaars

Omdat de verkoper het u zo makkelijk mogelijk wil maken is Eveleens Makelaars bij dit project betrokken om u te informeren over de mogelijkheden van de verkoop van uw huidige woning. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een taxatierapport van uw huis als u dit nodig heeft voor de (overbruggings)financiering van uw nieuwe huis. Maak voor een verkoopadvies en/of een officieel taxatierapport een afspraak met ons kantoor. Dat kan telefonisch via 0297-344 444 of via onze website. Wij zijn u graag van dienst. 

Dit is de link naar de Stommeerhoff website

Eveleens Makelaars heeft geen eigen hypotheekadviseur in huis maar verwijst u graag door naar diverse onafhankelijke adviseurs in de regio, zoals:

Neem contact met ons op